top of page
Mad mellem hændene
legekunst
LegeKunst er et nationalt forskningsprojekt (2019-2023) af Kulturprinsen, hvor kunstnere og kulturinstitutioner samarbejder med pædagoger og børn i dagtilbud landet over. 

Fra 2021-2023 var jeg LegeKunst Projektkoordinator, hvilket indebar at være medansvarlig for koordinering og afvikling af et stort årligt kulturarrangement, LegeKunst Dage. Her på siden ses noget af det materiale og formidling jeg har været hovedudvikler på - dog altid i tæt samarbejde med LegeKunst teamet som ses nederst.

Se mere om LegeKunst projektet her
mørkerød.png
LegeKunst kort er fysiske kort skabt i samarbejde med kulturinstitutioner fra alle regioner af landet. Jeg har udviklet legestartere der spiller sammen med de forskellige kunstværker på kortene. Legestarterene er udviklet med tanke på alsidigheden af brugergruppen og skal invitere til udforskning og kunstneriske processer i de over 500 dagtilbud de er uddelt i. Derudover har jeg skabt formidling om kortene bl.a. filmen herover.
LegeKunst podcasts belyser de mange facetter af projektetet. Jeg overtog produktionen da jeg blev ansat i 2021 og har haft øje for at gøre dem relevante for de alsidige lyttere der bl.a. består af studerende, kunstnere og pædagoger. 
Skærmbillede 2022-12-18 174534.jpg
LegeKunst teamet hos Kulturprisen
Se mere om LegeKunst projektet her
Dette er et projekt af Kulturprinsen. På denne side ses materiale jeg har skabt som ansat hos Kulturprinsen i samarbejde med LegeKunst teamet.
image006.png
bottom of page